Een speciale look voor uw bedrijfspand

Interieurstyling of restyling is de mooiste manier om uw bedrijfspand een nieuwe look te geven. Denk aan een full-colour wallprint op een naadloosbehang. Of een mooi textielframe aan uw muur. Waarom nieuw kantoormeubilair aan schaven als we deze weer als nieuw kunnen maken.

Interieurstyling

Laat bestaande meubels, kasten of deuren te laten voorzien van een folie die bijvoorbeeld niet van echt hout is te onderscheiden.
Of laat de muur voorzien van freesletters, niets is ondenkbaar.

Zorg er ook voor dat bezoekers niet dwalen door uw pand door middel van wegbewijzering. Aan de muur, aan het plafond of op de vloer. Van borden tot vloerbelijning of zelfs een verlichte zuil.

Interieurfolie

Laat bestaande meubels, kasten of deuren te laten voorzien van een hoogwaardige interieurfolie die bijvoorbeeld niet van echt hout is te onderscheiden.

De keuze is zeer ruim, maak eens een afspraak met een van onze verkoper en laat je verbazen wat de mogelijkheden hierin zijn.

Fotowand

Met een wallprint aan uw wanden is uw bedrijfpand helemaal af. Het geeft de ruimte direct een andere uitstraling zoals u deze voor ogen heeft. Een wallprint is de perfecte vervanger van behang.

Een wallprint wordt gemaakt van airtex en wordt naadloos aangebracht.

Bewegwijzering

In een pand waar veel bezoekers langskomen is een goede wegbewijzering van groot belang. Wegbewijzering leiden mensen direct naar hun bestemming zonder dat ze dwalen door uw pand.

Onze wegbewijzering kunnen helemaal afgestemd worden op uw wensen en huisstijl. Een goede wegbewijzering vormt een deel van uw uitstraling en is ook een visitekaartje van uw bedrijf.

Textielframe

Eindeloos van uitstraling veranderen, dit kan met onze textielframes.
Door het slimme opspansysteem kunt u de doeken vervangen in een handomdraai. Dus heeft u een promotieactie of bent u toe aan iets nieuws is dit zo gedaan.

Naast een mooie uitstraling zijn onze textielframes ook leverbaar met een geluidsabsorberende functie, ideaal voor een ruimte waar veel geluid is.

Freesletters

Freesletters worden vaak toegepast buiten op de gevel maar op een binnenwand kan dit ook een zeer fraai effect geven. Denk bijvoorbeeld aan uw slogan op uw kantoorwand.

Freesletters zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Het meest gebruikte materiaal is acrylox. Dit is een lichtdichte en kleurechte acrylaatplaat en verkrijgbaar in een ruim aanbod ralkleuren.

Naast acrylox kunnen wij de letters ook leveren in, aluminium, dibond, geschuimd PVC en RVS

Maak kennis met het effect van een Meestermerk en neem vandaag nog contact op met Sign Masters voor een advies en offerte op maat.

Onze laatste projecten

Nieuw hoofdkantoor voor DKG

Met een wallcover creëer je sfeer en beleving!

Haal de natuur naar binnen!

Wilt u ook unieke interieurstyling?

Vraag het aan de échte traditionele signmakers!

Verwerker van:
Een meesterwerk, ook wel meesterstuk genoemd, en voldoet aan bepaalde eisen;
een van de belangrijkste criteria is de ‘kwaliteit’.
Het maken van een meesterwerk van uw merk mag dan ook wel een ’topstuk’ genoemd worden.