Wagenpark Bergh Bouw compleet vernieuwd!

Om meer eenheid uit te stralen was het voor Bergh Bouw tijd voor vernieuwing!

De eenheid is gevormd door alle bussen te voorzien van een deels wrap in dezelfde kleur, afgewerkt met een kleuraccent die passen bij de desbetreffende afdelingen.

Een overgang naar een nieuwe huisstijl is een heel traject, ons doel daarin is om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.
De montage heeft daarom plaatsgevonden in de bouwvak, en hierbij werden de bussen op- en afgehaald door de monteurs van Sign Masters.
Met als resultaat dat na de bouwvak alle bussen klaar stonden voor het personeel van Bergh Bouw en zij direct aan de slag konden gaan.

Omdat het een heel bestaand wagenpark betreft die al waren voorzien van bestickering moesten deze eerst worden ontstickerd. Een heel karwei opzich.
Daarnaast zijn, na ontstickering, alle bussen professioneel gepoetst door onze partner MD Carclean. Op deze manier zien de bussen er weer als nieuw uit, net zoals de bestickering.

In een tijdsbestek van 2 weken heeft Sign Masters alle bussen ontstickert, laten poetsen en bestickerd, en het resultaat mag er wezen.

Bergh Bouw heeft na de montage Christian Keijzers Fotografie mooie beelden laten schieten van het resultaat.

Wilt u ook een wrap op uw auto?

Vraag het aan de échte traditionele signmakers!